intro

FR cliquez ici pour français

De buitenruimte

In de zomerperiode vertoeft men meestal buiten. Aan de kwaliteit van de buitenruimte werd de nodige aandacht besteed.

Aan de woning vinden we een groot overdekt terras, zuid-west geörienteerd, met zicht op zwembad, wijngaard en omringende heuvels. Deze zomerse leefruimte is voorzien van voldoende tuinmeubilair. Er is een electrische barbeque aanwezig. Een verwijderbaar windscherm zorgt voor beschutting als de Mistral de kop opsteekt.
Voor de woning bevindt zich het privé zwembad van 9 m x 4,5 m x 1,5 m met ligweide rondom en voorzien van de nodige ligbedden met kussens.
Aan de zijkant van de woning zorgt de carport voor een beschaduwde autostaanplaats.

De woning is nieuw gebouwd, maar we hebben er zorg voor gedragen deze in te planten met respect voor de authenticiteit van de plek en in evenwicht met de omgeving.
Tijdens het bouwen werd het grootste deel van het 4000 m2 grote terrein ongemoeid gelaten waardoor er vele bomen van tientallen jaren oud blijven zorgen voor de nodige schaduw; ongeveer 1/5 van het terrein is bebost. De streekeigen natuurlijke beplanting zorgt onder andere voor wilde tijm, rozemarijn, laurier en lavendel.
Aan de metalen treille op het terras aan de voorgevel groeien enkele druivenstokken in sneltempo naar boven. In 2002 werden enkele fruitbomen aangeplant: kersen, abrikozen en druiven gedijen zeer goed in de streek.

Het terrein is volledig afgesloten door een draadafsluiting en een hekken aan de oprit : dit betekent veiligheid voor de kinderen en privacy voor u.

© 2004 villaprovence.be - algemene voorwaarden
webdesign 2004 by geronimo

laatste aanpassing: maa 09 juli 2007 (14:08:48)
login